top of page
Image by Hunters Race

KINEK AJÁNLJUK SZOLGÁLTATÁSAINKAT?

Mindazoknak, akiknek fontosak az alábbiak, amikor tartalmat szeretnének élőben közvetíteni vagy visszanézhetően elérhetővé tenni:

 

Authentikáció

Biztonságos Partner hitelesítés kell, nem tömegeknek akarnak sugározni, hanem konkrét személyeknek és fontos,

hogy csak nekik.

 

Autorizáció 

Maximális felhatalmazásra van szükségük a platform felett, nem elég a dobozos termékek szűk mozgás tere. Mindent tudni és irányítani akarnak a platformon belül.

 

Kényelem

A felhasználóknak kiemelten kényelmes kezelést és interakciós lehetőséget szeretnének biztosítani, az előadóknak és szervezőknek pedig egy több éve fejlesztett, kipróbált profi megoldást.

CÉGVEZETŐKNEK, FELSŐVEZETŐKNEK

A felsővezetői tájékoztatók, évértékelő beszédek fontos elemei a vállalati kommunikációnak, a csapat összetartásnak, új irányok, közös eredmények bemutatásának. Különösen ebben az időszakban, amikor a kollégák nagy része nincs napi személyes kapcsolatban és hiányzik a hiteles információáramlás.

A Videosquare segítségével a cégvezetők kontrolláltan, biztonságos, zárt rendszerben oszthatnak meg tartalmakat a kollégáikkal, illetve egyéb meghívóval érkező vendégeikkel. Profi közvetítés segítségével, a felhasználók kényelmesen nézhetik egyszerre az előadót és a prezentációt, amiknek az arányát saját igényeik szerint, lejátszás közben is dinamikusan  állíthatják.

A tartalmak visszanézhetőségét szintén a cégvezetők döntése alapján lehet szabályozni, a megszólalásokat kategorizálni, a hallgatóság fogyasztási szokásait megismerni.     

Businessman with Glasses
Cégvezetők
Woman in an Office

MARKETING VEZETŐKNEK

A külső kommunikációs feladatok mellett a belső kommunikáció is gyakran a Marketing vezető feladata, általában a cégvezetők, felsővezetők megszólalásait is ők szervezik.

Ebben óriási segítséget nyújt a Videosquare megoldása, amellyel egy felületen könnyen és kényelmesen kínál profi közvetítési technikát, kontrollált hozzáférést, mind az élő, mind a visszanézhető tartalmakat illetően.

Az interaktivitás szintje állítható, az arculati elemek személyre szabhatók, az új kommunikációs csatorna helyes használata sok cégnél a marketingesek leleményességét dicséri, ahol már használatban van.

Marketing vezetők

HR VEZETŐKNEK

A HR terület hatalmas kihívással néz szembe a személyes találkozási lehetőségek csökkenésével, ezt a feladatot pedig minél előbb meg kell oldaniuk. 

Új belépő kollégák továbbra is érkeznek a céghez, akiket elindítani, orientálni és oktatni komoly fejtörést okoz. Ha sok kolléga dolgozik home office-ban, akkor különösen fontos, hogy az új kollégák minél előbb beilleszkedjenek. Ezt az onboarding folyamatot tökéletesen segíti a Videosquare, amiben az új kollégáknak össze lehet állítani egy olyan videó alapú, interaktív oktatási anyagot, ami alapján megismerheti a cég általános működését, a szervezetet, az alapfolyamatokat, illetve minden olyan dolgot, ami a munkáját segítheti és felgyorsítja a folyamatot, hogy munkatársaival minél előbb érdemben dolgozni tudjon, szakmai vezetőjét egyre célirányosabban forduljon.

A videó tartalom elkészítésében is segítséget nyújt a Videosquare csapata, a felvételeket pedig tökéletesen kiegészítheti egy power point prezentáció.

Business Woman with Laptop
HR vezetők
Conference

RENDEZVÉNY SZERVEZŐKNEK

A pandémia alapjaiban alakította át a rendezvényszervezők hagyományos lehetőségeit és eszköztárát.

Az ingyenes, tömeges elérést biztosító streaming megoldások akkor használhatók, amikor tömegeknek kell kommunikálni és nem egy adott célközönségnek. 

Ha azt szeretnénk, hogy meghatározott résztvevők legyenek jelen az online rendezvényünkön, akik meghívó alapján tudnak csatlakozni a zárt rendszerhez, amiből visszanyerhetők a statisztikai adatok, akkor a Videosquare a tökélestes választás. Ismerje meg közönsége tartalomfogyasztási szokásait, tudja biztonságban a megosztott tartalmakat és tartsa ellenőrzése alatt az esemény alakulását.

Nagy kényelmet jelent továbbá, hogy a rendezvény közvetítéséhez kapcsolódó minden tevékenységet egy kézből megkaphat.

Rendezvény szervezők

OKTATÁSSZERVEZŐKNEK

Az oktatásszervezők is válaszúthoz érkeztek a pandémia által, legyen szó akár hagyományos, akár felsőoktatásról vagy felnőttképzésről.

A hagyományos vagy felsőoktatásban az elmúlt néhány évben ugyan már elindult a digitalizáció, a felnőttképzésben, azonban már gyakrabban használtak innovatív, online megoldásokat a szakképzéseket, továbbképzéseket nyújtó cégek. Bátran kijelenthetjük, hogy az ő tapasztalataik és igényeik alapján formálódott a legtöbbet a Videosquare szolgáltatás. 

Adószaktanácsadó / Könyvelő / Ügyvéd / Tűzvédelem / Munkaegészségügy / Munkavédelem témáról az interaktív, jó minőségű tartalom elengedhetetlenné vált a képzés folytonosság fenntartásában.

Kötelező vagy akkreditált oktatási anyagoknál előre rögzíthető a videók sorrendje, felugró ablakokkal ellenőrizhető a jelenlét, illetve letiltható a videó előre tekerése.

German Teacher
Oktatásszervezők
bottom of page