top of page

HR VEZETŐKNEK

A HR terület hatalmas kihívással néz szembe a személyes találkozási lehetőségek csökkenésével, ezt a feladatot pedig minél előbb meg kell oldaniuk. 

Új belépő kollégák továbbra is érkeznek a céghez, akiket elindítani, orientálni és oktatni komoly fejtörést okoz. Ha sok kolléga dolgozik home office-ban, akkor különösen fontos, hogy az új kollégák minél előbb beilleszkedjenek. Ezt az onboarding folyamatot tökéletesen segíti a Videosquare, amiben az új kollégáknak össze lehet állítani egy olyan videó alapú, interaktív oktatási anyagot, ami alapján megismerheti a cég általános működését, a szervezetet, az alapfolyamatokat, illetve minden olyan dolgot, ami a munkáját segítheti és felgyorsítja a folyamatot, hogy munkatársaival minél előbb érdemben dolgozni tudjon, szakmai vezetőjét egyre célirányosabban forduljon.

A videó tartalom elkészítésében is segítséget nyújt a Videosquare csapata, a felvételeket pedig tökéletesen kiegészítheti egy power point prezentáció.

Ajánljuk szolgáltatásunkat mindazoknak,

akiknek fontosak az alábbiak, amikor tartalmat szeretnének élőben közvetíteni vagy visszanézhetően elérhetővé tenni:

 

Authentikáció

Biztonságos Partner hitelesítés kell, nem tömegeknek akarnak sugározni, hanem konkrét személyeknek és fontos,

hogy csak nekik.

 

Autorizáció 

Maximális felhatalmazásra van szükségük a platform felett, nem elég a dobozos termékek szűk mozgás tere. Mindent tudni és irányítani akarnak a platformon belül.

 

Kényelem

A felhasználóknak kiemelten kényelmes kezelést és interakciós lehetőséget szeretnének biztosítani, az előadóknak és szervezőknek pedig egy több éve fejlesztett, kipróbált profi megoldást.

bottom of page