top of page

OKTATÁSSZERVEZŐKNEK

Az oktatásszervezők is válaszúthoz érkeztek a pandémia által, legyen szó akár hagyományos, akár felsőoktatásról vagy felnőttképzésről.

A hagyományos vagy felsőoktatásban az elmúlt néhány évben ugyan már elindult a digitalizáció, a felnőttképzésben, azonban már gyakrabban használtak innovatív, online megoldásokat a szakképzéseket, továbbképzéseket nyújtó cégek. Bátran kijelenthetjük, hogy az ő tapasztalataik és igényeik alapján formálódott a legtöbbet a Videosquare szolgáltatás. 

Adószaktanácsadó / Könyvelő / Ügyvéd / Tűzvédelem / Munkaegészségügy / Munkavédelem témáról az interaktív, jó minőségű tartalom elengedhetetlenné vált a képzés folytonosság fenntartásában.

Kötelező vagy akkreditált oktatási anyagoknál előre rögzíthető a videók sorrendje, felugró ablakokkal ellenőrizhető a jelenlét, illetve letiltható a videó előre tekerése.

German Teacher

Ajánljuk szolgáltatásunkat mindazoknak,

akiknek fontosak az alábbiak, amikor tartalmat szeretnének élőben közvetíteni vagy visszanézhetően elérhetővé tenni:

 

Authentikáció

Biztonságos Partner hitelesítés kell, nem tömegeknek akarnak sugározni, hanem konkrét személyeknek és fontos,

hogy csak nekik.

 

Autorizáció 

Maximális felhatalmazásra van szükségük a platform felett, nem elég a dobozos termékek szűk mozgás tere. Mindent tudni és irányítani akarnak a platformon belül.

 

Kényelem

A felhasználóknak kiemelten kényelmes kezelést és interakciós lehetőséget szeretnének biztosítani, az előadóknak és szervezőknek pedig egy több éve fejlesztett, kipróbált profi megoldást.

bottom of page