top of page

CÉGVEZETŐKNEK, FELSŐVEZETŐKNEK

A felsővezetői tájékoztatók, évértékelő beszédek fontos elemei a vállalati kommunikációnak, a csapat összetartásnak, új irányok, közös eredmények bemutatásának. Különösen ebben az időszakban, amikor a kollégák nagy része nincs napi személyes kapcsolatban és hiányzik a hiteles információáramlás.

A Videosquare segítségével a cégvezetők kontrolláltan, biztonságos, zárt rendszerben oszthatnak meg tartalmakat a kollégáikkal, illetve egyéb meghívóval érkező vendégeikkel. Profi közvetítés segítségével, a felhasználók kényelmesen nézhetik egyszerre az előadót és a prezentációt, amiknek az arányát saját igényeik szerint, lejátszás közben is dinamikusan  állíthatják.

A tartalmak visszanézhetőségét szintén a cégvezetők döntése alapján lehet szabályozni, a megszólalásokat kategorizálni, a hallgatóság fogyasztási szokásait megismerni.     

Businessman with Glasses

Ajánljuk szolgáltatásunkat mindazoknak,

akiknek fontosak az alábbiak, amikor tartalmat szeretnének élőben közvetíteni vagy visszanézhetően elérhetővé tenni:

 

Authentikáció

Biztonságos Partner hitelesítés kell, nem tömegeknek akarnak sugározni, hanem konkrét személyeknek és fontos,

hogy csak nekik.

 

Autorizáció 

Maximális felhatalmazásra van szükségük a platform felett, nem elég a dobozos termékek szűk mozgás tere. Mindent tudni és irányítani akarnak a platformon belül.

 

Kényelem

A felhasználóknak kiemelten kényelmes kezelést és interakciós lehetőséget szeretnének biztosítani, az előadóknak és szervezőknek pedig egy több éve fejlesztett, kipróbált profi megoldást.

bottom of page