top of page
Videosquare

Juttassa célba vezetői üzeneteit profi élő közvetítéssel


A tavalyi év a szokásosnál is jobban próbára tette a cégeket, munkatársakat és már most látszik, hogy sajnos az idei év sem hoz gyors változást a korlátozások terén. Ilyen körülmények között is kiemelten fontos, hogy a munkavállalókhoz eljussanak a vezetői üzenetek.

A Home Office során használt különböző video chat megoldások remekül lefedik az alapvető kommunikációs igényeket a hétköznapokban, azonban a különlegesebb üzenetek átadására csak sok kompromisszummal alkalmasak.


Ezeket az anyagokat stúdió színvonalú felvétellel, kiváló minőségben érdemes átadni, mintha egy szakmai rendezvény profi online streamje lenne. Felsővezetői tájékoztatóit, szakmai rendezvényeit, workshopjait tartsa meg a Videosquare platformján, bízza szakembereinkre a közvetítést!

Professzionális eszközökkel dolgozunk, ezért kiváló minőségű végeredményt állítunk elő, szervezőként pedig nem kell aggódnia azon, hogy hiba csúszik a közvetítésbe. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felvétel készítéstől a streaming-en át, a felhasználói felület biztosításáig.

Zárt csatornán keresztül közvetítünk, így csak a meghívottak érik el a platformot és tartalmat, a közvetítések visszanézhetőségét pedig minden esetben biztosítjuk.

Konzultáljon szakembereinkkel vagy kérjen igényeire szabott ajánlatot a lenti űrlap kitöltésével.

72 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page